Team KVX

KVX består av et lag med dedikerte, flinke og pålitelige ansatte. En ideell blanding av erfaring, utdannelse og en frisk lagånd gir vårt team evnen til å finne enestående løsninger på dagens og morgendagens utfordringer.

KVX er stolt av sitt internasjonale team, som kan snakke med sine kunder på en rekke ulike språk som norsk, engelsk, svensk, dansk, tysk, fransk, italiensk, russisk, ungarsk, hollandsk og spansk.

Ledelsen

Carsten Bo Andersen

Administrerende direktør

Carsten har vært KVX sin administrerende direktør siden april 2009. Carsten er siviløkonom fra Ålborg Universitet i Danmark, og har en rik og variert yrkesmessig bakgrunn. Han har arbeidet mer enn 10 år innenfor landbruksmaskinbransjen som har mye til felles med masseforflytningssektoren. Han har også bred erfaring fra såvel grossist som detaljvarehandel.

Kristoffer Brække

Teknisk sjef

Kristoffer startet i KVX våren 2015 som teknisk sjef. Han har utdanning som maskiningeniør og sivilingeniør i industriell økonomi og har tidligere jobbet 10 år i oljebransjen hvor han har hatt stillinger som design enigneer, engineering manager, teknisk direktør og «Applications champion».

Ole Horstad

Forretningsutvikling og marketing

Ole har vært en del av KVX teamet siden 2004. Hans hovedansvar er å samordne alle salgs- og markedsføringsaktiviteter over hele verden samt å jobbe med forretningsutvikling. Ole er også salgsansvarlig for Tyskland, Sveits og Østerrike.

Ole er utdannet SivilMarkedsfører fra NMH/BI og har tidligere arbeidet i 10 år med markedsføring og salg i Kvernelandkonsernet (landbruksmaskiner) og bodde i den tiden 2 år i Soest i Tyskland.

Terje Eliassen

Økonomiansvarlig

Terje startet som økonomiansvarlig i KVX høsten 2016. Han har utdanning innen økonomi fra USA og Norge og har 20 års erfaring fra norske og utenlandske selskaper, hovedsakelig innen oljeindustrien. I tillegg til stillinger innenfor økonomi, har Terje også jobbet med salg og markedsføring samt operasjon.

Salgsavdeling

Chris Guntner

Regional salgssjef

Chris er KVX salgssjef for Australia, New Zealand og New Caledonia. Hans mange oppgaver inkluderer salgsaktiviteter, teknisk trening og kundestøtte for viktige kunder og forhandlere i disse områdene.

Chris har utdannelse som trafikkflyver i Australia. Han skiftet beite til en karriere innenfor industrielt salg i 1991 der han begynte som salgs- og service representant for Mywood Engineering Pty., og introduserte Teledyne serien av hydrauliske hammere i Sør Australia. Han begynte å arbeide for Komatsu Australia i 1993 som salgskoordinator og ble i 2000 Master Class-lærer for hjullastere i Komatsu Australia. Chris fikk i mai 2004 stillingen som nasjonal markedsføringssjef for KVX i Australia.

Edmund Varhaug

Områdeansvarlig og Servicesjef

Edmund har arbeidet i gruve og anleggsbransjen i mer enn 30 år. Etter å ha begynt sitt virke for en Original Equipment Manufacturer (OEM), gikk han over til en av Norges største masseflyttingsentreprenører hvor han arbeidet i nesten 20 år. Han startet sin salgskarriere i 2003, og solgte også KVX produkter mens han arbeidet for den norske Komatsu-distributøren.

Edmund begynte hos KVX i januar 2010. Med sin omfattende erfaring har Edmund dybdekunnskap såvel om vår industri som KVX produktene. Idag er Edmund servicesjef i KVX og er ansvarlig for nøkkelkunder i Skandinavia.

Ingar Thu

Områdeansvarlig

Ingar begynte i KVX 1. januar 2007. Han er key account for kunder i Norge og Canada. Han er også den sentrale kontaktperson for våre skuffeprodusenter.

Ingar begynte sin yrkeskarriere innen olje og gass virksomhet og arbeidet over 17 år for olje-relaterte selskap i Norge og UK. Ingar har omfattende erfaring som kundebehandler og streber etter å finne den beste løsningen for dem.

Sergey Pyzh

Salg/områdeansvarlig

Sergey begynte hos KVX i februar 2013. Hans ansvarsområde er Øst Europa, eks-Sovjet landene, en del av det Nordiske markedet samt deler av Asia.

Sergey har stor erfaring innenfor landbruksmaskinbransjen, og har arbeidet i 15 år med salg av traktorer, landbruksmaskiner, reservedeler og utstyr. Før han kom til Drammen i 2009, hadde han jobbet i Italia i 6 år. Derfor kan han, i tillegg til russisk, også italiensk og vil gjerne gå videre med forbedring av norsken sin og med utdanning i Norge. I dag har han en bachelorgrad i Ledelse/Internasjonale Økonomiske Relasjoner.

Gil do Cabo

Regional salgssjef

Gil ble salgssjef hos KVX for Afrika og Sør Europa i 2016.  Gil har lang fartstid fra gruveindustrien. Han har arbeidet med alt fra rørkobling, sveising, prosjektledelse salg og ledelse, og har mer enn 20 års erfaring fra forskjellige utfordrende stillinger. Han har god kunnskap fra gruveindustrien, og har jobbet mye med kunder – og gjør hva han kan for å finne de beste løsningene.

Arnvid Njærheim

Ekstern konsulent

Arnvid har vært med KVX siden 2008 som ekstern konsulent for de tysktalende land. Arnvid kjenner KVX fra opprinnelsen, gjennom sitt virke som forhandler i Tyskland i 15 år (Njaerheim Verschleissteile GmbH). Han solgte firmaet sitt i 2007 og tilbyr nå sin erfaring og tjenester til KVX og våre kunder.

Teknisk avdeling

Eyvind Time

Teknisk sjef

Eyvind startet sin stilling som teknisk sjef i KVX oktober 2017. Han er en praktisk maskiningeniør som kjører små gravemaskiner, har utdannelse som motorsykkelmekaniker og har master i innovasjonsledelse.

Eyvind har en sterk internasjonal erfaring og snakker tysk i tillegg til norsk og engelsk.

Arnold Furre

Metallurg

Arnold kom til KVX i oktober 2012 etter over 40 år i Kverneland konsernet som metallurg. Han er mannen som utviklet det velkjente Sagitta-stålet. Etter å ha oppnådd pensjonsalder i Kverneland ønsket han å bidra med sin enorme stålkunnskap til KVX.

Luca Palmas

Metallurg/ produksjonsingeniør

Luca tok utfordringen og kom til KVX i mai 2017. Med utdanning som sveise- og material ingeniør så har han fått gode erfaringer som ingeniør i olje industri, som teknisk og QA/QC sjef i støperi og ikke minst material og sveising. Han kan kommunisere på flere språk, inkludert norsk, engelsk, italiensk og spansk.

Tobias Håøya

Produktdesigner

Tobias ble ansatt som Produktdesigner i KVX i oktober 2012. Han er utdannet innen produktdesign ved Høyskolen i Vestfold, og vil være en viktig brikke i den løpende utviklingen på dette hos KVX.

Per Henrik Halvorsen

Innkjøpssjef

Per Henrik begynte som Supply Chain Ingeniør, våren 2015. Han har tidligere erfaring i produksjons- og anleggsbransjen med hele 28 år. Tidligere stilling innebåret salg, logistikk, prosjektdrift, produksjon enten som avdelingsleder, sjef eller daglig leder.

Kundesupport

Irene Thu

Team Leader Inhouse Sales

Irene ble en del av Team KVX fra 01.mai 2014. Hennes hovedansvar er å lede Inhouse-avdelingen som arbeider med kundekontakt, ordrehåndtering, transport og logistikk samt administrative oppgaver. Irene har sin utdanning fra 2 årig teknisk tegning, 2 årig teknisk fagskole samt 2 års studier på DH med maskiningeniørfag. Hun har tidligere jobbet som konstruktør, kalkulatør, innkjøper, produksjonsplanlegger, prosjektleder, samt som drifts- og innkjøpssjef. Hun har jobbet mest med mekanisk produksjon. På språksiden behersker hun norsk, engelsk og russisk.

Céline Pinches

Salg og administrasjon

Céline ble en del av Team KVX høsten 2012. Hun har sin bakgrunn i form av både utdannelse og erfaring fra naturmedisin og trening, og har jobbet hos en av Norges ledende kostholdskjeder. Som Salgs- og administrasjonsmedarbeider vil Céline ha utstrakt kundekontakt.

Lodve Haugland

Lagerleder

Lodve ble ansatt hos oss høsten 2012 i forbindelse med at vi tok over driften av vårt lager og jobbingen mot overgangen til nytt lagerbygg våren 2013. Han har dermed det overordnede ansvar for all inn- og utgående logistikk. Lodve er utdannet innen varehandel og regnskap og er ny i vår bransje, men har 11 års erfaring med lagerdrift fra FMCG. Der opparbeidet han seg blant annet bred kunnskap på områdene logistikk og lageroppsett/-struktur.

Alexander Lorieri

Lagermedarbeider

Alexander ble en del av KVX teamet i 2017. Hans tidligere jobberfaring består av 2 års læretid innenfor faget Industrimekaniker for en bedrift innen Olje og Gass næring. Dette resulterte til gode belønninger og Alexander fikk fagbrevet. Innimellom skole, i faget Teknikk og industriell produksjon, og utdanning som mekaniker så har Alexander hatt sporadiske oppdrag innenfor lager- og logistikkarbeid.

Finans

Terje Eliassen

Økonomiansvarlig

Terje startet som økonomiansvarlig i KVX høsten 2016. Han har utdanning innen økonomi fra USA og Norge og har 20 års erfaring fra norske og utenlandske selskaper, hovedsakelig innen oljeindustrien. I tillegg til stillinger innenfor økonomi, har Terje også jobbet med salg og markedsføring samt operasjon.