KVX for varmt slagg

På jakt etter økt lønnsomhet? Selvsagt er du det! Da bør du bli kjent med KVX-systemet.

KVX-systemet er utviklet i tett samarbeid med kunder over hele verden. Du får et bredt spekter av produkter, pålitelig fabrikkstøtte og fleksible ingeniørressurser. KVX = unike og bunnsolide løsninger og slitedeler av aller høyeste kvalitet.

KVX sine standard stålmaterialer tåler uten problemer temperaturer opp til 250 °C.

Opptil denne temperaturen vil stålet beholde de mekaniske egenskapene slik som hardhet og mekanisk styrke, selv om det kjøles ned til omgivelsestemperatur. Med KVX sitt slitedelskonsept, er enkeltkomponentene vanligvis større og mer termisk stabile sammenlignet med andre løsninger på markedet. Slitedelene kan transportere og fordele varmen i frontplaten og skuffen mer effektivt på grunn av de store kontaktflatene mellom delene.

Når slaggtemperaturene øker, øker også kravet og nødvendigheten av å kjøle ned slitedelene og skuffa. For mer ekstreme slaggtemperaturer, kan KVX tilby spesielt varmebestandig skuffemateriale, men kravet og nødvendigheten av å kjøle ned slitedelene og forstykke blir ikke mindre, snarere tvert i mot. Ved temperaturer over 250 °C, oppstår det varig reduksjon av stålets egenskaper slik som hardhet og styrke. Reduksjonen av egenskapene øker med stigende temperatur. KVX-konseptet er et godt alternativ for visse typer slaggarbeid, men disse temperaturer kan bidra til en hårfin balanse mellom positive og negative utslag.

For mer informasjon vennligst ta kontakt med våre forhandlere. Hvis du ønsker å få et tilbud på KVX-produkter, vennligst fyll ut vårt forespørselsskjema og send til forhandler.

Slitedeler for varmt slagg