KVX for minimaskiner

På jakt etter økt lønnsomhet? Selvsagt er du det! Da bør du bli kjent med KVX-systemet.

KVX-systemet er utviklet i tett samarbeid med kunder over hele verden. Du får et bredt spekter av produkter, pålitelig fabrikkstøtte og fleksible ingeniørressurser. KVX = unike og bunnsolide løsninger og slitedeler av aller høyeste kvalitet.

KVX tilbyr sikre og velprøvde systemer for mini- og traktorgravere og kompaktlastere.

KVX er kjent for sitt bolt-on tannsystem. Ved å velge KVX på din minimaskin vil du ikke bare få glede av de vanlige fordelene som robuste og varige tenner, som for noen holder hele skuffens levetid. Og hvis du må skifte blir du fornøyd med hvor enkelt og sikkert det er å trekke til eller løsne boltene for hånd!

KVX-tennene er boltet direkte til forstykket. For mini-gravemaskiner er dette spesielt gode nyheter, da du er i stand til å montere eller endre tennene ved hjelp av håndnøkkeler. Ingen sveising av adaptere (med tilhørende sprekkerisiko), ingen løse deler eller slitte/løse adapter. KVX kan også levere komplette skuffeløsninger.

Enkelt, pålitelig og ingen sveising!

Enten du driver utleie av maskiner eller entreprenørvirksomhet, er behovet for et lettvint og problemfritt system det samme. En sikker og god løsning er å velge KVX for hele minimaskinparken!

Reparasjon av adaptere og tannspisser som brekker eller løsner kan føre til betydelige kosnader, ikke minst stillstandskost som følge av sveisearbeid. KVX-systemet eliminerer alle disse problemene. Våre herdede tenner trenger lett gjennom asfalt og arbeider godt under tøffe forhold i fjell. Det er nettopp dette de er laget for!

Størrelse spiller ingen rolle! Våre løsninger skal fungere problemfritt dag inn og dag ut.

KVX kan også tilby spesialbehandlede forstykker som vil forlenge levetiden til din skuffe.

For mer informasjon vennligst ta kontakt med våre forhandlere. Hvis du ønsker å få et tilbud på KVX-produkter, vennligst fyll ut vårt forespørselsskjema og send til forhandler.