Om Komatsu KVX

KVX er Norges ledende produsent av slitedeler til gruve- og anleggssektoren over hele verden, samtidig som selskapet tilbyr en rekke produkter til andre sterkt slitasjeutsatte industrielle bruksområder.

KVX har oppnådd internasjonal anerkjennelse for sitt meget slitesterke bolt-on tannsystem for gruve- og anleggsmaskiner. De siste årene har KVX også utviklet en meget attraktiv serie skuffer og tilbehør for gravemaskiner, hjullastere og forgravere, primært myntet på våre internasjonale kunder.

KVX er en del av Komatsu-konsernet; verdens nest største produsent av gruve og anleggsmaskiner. KVX har sitt hovedkvarter på Kvernaland, 30 km sør for Stavanger.

KVX historien

Historien om KVX går tilbake til 1879 og grunnleggelsen av Kverneland-konsernet av Ole Gabriel Kverneland. Han kalte virksomheten “O.G. Kvernelands Fabrik” og begynte med å lage ljåer.

Team KVX

KVX består av et lag med dedikerte, flinke og pålitelige ansatte. En ideell blanding av erfaring, utdannelse og en frisk lagånd gir vårt team evnen til å finne enestående løsninger på dagens og morgendagens utfordringer.

Aktuelt

Nyheter, kampanjer og aktuell informasjon fra KVX.

Dokumentasjon og media

Her kan du laste ned produktkatalog, brosjyrer, teknisk dokumentasjon, samt plakater og videoer.

Våre forhandlere

KVX distribuerer sine produkter til 5 kontinenter og har forhandlere spredd rundt over hele kloden. Se våre forhandlere i dette kartet.

Logo og profil

Her finner du logoer og andre andre profilelementer, samt retningslinjer for bruk av disse.

Global forretningskodeks

Overholdelse av reglene i næringslivet anses som topp prioritet i Komatsu. Reglene er ikke begrenset til lover og forskrifter, men inkluderer også regler som generelt er anerkjent og respektert i samfunnet. Last ned PDF (engelsk)

ESG