KVX for mudring

På jakt etter økt lønnsomhet? Selvsagt er du det! Da bør du bli kjent med KVX-systemet.

KVX-systemet er utviklet i tett samarbeid med kunder over hele verden. Du får et bredt spekter av produkter, pålitelig fabrikkstøtte og fleksible ingeniørressurser. KVX = unike og bunnsolide løsninger og slitedeler av aller høyeste kvalitet.

KVX 1-bolt og 2-bolt system gir store fordeler tilknyttet mudring, grøfting, kaibygging og plastring. Hovedfordelen er tenner som ikke løsner eller mistes under graving i vann.

Graving i våte forhold med sand, stein og vann medfører at det kommer vann og sand mellom adapter og tannspiss. Dette medfører en “slipepasta” som igjen fører til intensiv slitasje og kan medfører at løse deler lettere faller av. Ved å benytte KVX sitt bolt-on system unngås dette problemet.

KVX-systemet forhindrer tap av låser og spisser eller brudd på sveisede adaptere. Våre bolt-on tennene er faste og det er minimal risiko for å miste deler ved graving i vann. Det solide systemet har stor styrke, noe som er en fordel i vann, der graving ofte gjøres under krevende forhold hvor du ikke ser verken skuffe eller tenner.

For mer informasjon vennligst ta kontakt med våre forhandlere. Hvis du ønsker å få et tilbud på KVX-produkter, vennligst fyll ut vårt forespørselsskjema og send til forhandler.