KVX for vei, jernbane, anlegg

På jakt etter økt lønnsomhet? Selvsagt er du det! Da bør du bli kjent med KVX-systemet.

KVX-systemet er utviklet i tett samarbeid med kunder over hele verden. Du får et bredt spekter av produkter, pålitelig fabrikkstøtte og fleksible ingeniørressurser. KVX = unike og bunnsolide løsninger og slitedeler av aller høyeste kvalitet.

KVX tilbyr fleksible og pålitelige løsninger for din anleggsvirksomhet.

Siden 1980-tallet har KVX vært markedsledende på slitedeler og system for anlegg i Norge. Ingeniørene våre har designet flere systemer for å dekke alle bruksområder inkludert de mest krevende forhold. KVX bolt-on-løsningen kan konfigureres til spesifikke behov og løsninger. Til både gravemaskiner og hjullastere kan KVX levere standardiserte og skreddersydde systemer for alle typer og merker.

KVX tilbyr din entreprenørvirksomhet store fortrinn. Ved hjelp av KVX sin unike teknologi og bruk av de beste stålkvaliteter kan KVX slitedeler gjøre din virksomhet mer lønnsom. En rekke kunder forteller begeistret om at KVX systemet gir redusert totalkost pr. lastet tonnasje og følgelig en bedre totaløkonomi.

For mer informasjon vennligst ta kontakt med våre forhandlere. Hvis du ønsker å få et tilbud på KVX-produkter, vennligst fyll ut vårt forespørselsskjema og send til forhandler.