Bruksområder

KVX tilbyr fleksible og pålitelige løsninger for en rekke bruksområder. Enten det er for gravemaskiner eller hjullastere, kan KVX tilby standardiserte eller tilpassede systemer for alle maskinmerker og -størrelser.

KVX for gruvedrift

KVX-systemets unike design tilbyr gode løsninger for et bredt spekter av bruksområder innen gruvedrift. La oss hjelpe deg med å få en bedre forståelse av dine GET-relaterte kostnader og identifisere KVXs unike og suverene løsninger.

KVX tilbyr løsninger for gruvedrift, undergrunn og tunneldrift.

KVX for bygging

KVX tilbyr fleksible og pålitelige løsninger for byggebransjen. Enten det er for gravemaskiner eller hjullastere, kan KVX tilby standardiserte eller tilpassede systemer for alle maskinmerker.

KVX leverer løsninger for vei, jernbane, bygg, riving, resirkulering, mudring og minimaskiner.

KVX for steinbrudd

KVX-systemet er unikt med sine boltede, vendbare tenner og slitasjeplater som passer alle merker og modeller. Den sveisefrie løsningen brukes til å eliminere problemer med ødelagte tenner og adapter i knuseren.

KVX leverer løsninger for steinbrudd, knuseverk og kalkstein.

KVX for spesielle bruksområder

KVXs unike herdesystem gjør våre slitedeler ekstremt godt egnet under de mest krevende forhold.. KVX tilbyr løsninger for arbeid med alt fra varmt slagg til frossen jord.

KVX for utleievirksomhet

KVX-løsningen anbefales for utleiebransjen fordi den sikrer lang levetid mellom vedlikehold og uovertruffen pålitelighet. Dette gir betydelig forbedret vedlikeholdsplanlegging.