Personvern og lagring av dine data

Det er viktig for KVX å overholde gjeldene lover og regler når vi behandler de personlige opplysningene du gir oss. Her er informasjon om hvordan vi samler inn og behandler disse data.

Personvernerklæringen nedenfor angir hvilke opplysninger som registreres om deg når du besøker nettstedet vårt, hva vi bruker dem til, dine rettigheter og at du kan kontakte oss dersom du lurer på noe.

Personvernerklæring for KVX

1. Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av Komatsu KVX behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger. Komatsu KVX LLC forholder seg til gjeldende norsk lovgivning.

2. Personopplysninger som lagres

KVX lagrer disse personopplysninger om våre kunder og leverandører;

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse

Vi lagrer kjøpshistorikk og adferdsmønster på våre nettsider. Det kan også være opplysninger om hvordan den enkelte bruker navigerer på siden.

3. Formål med behandlingen

KVX behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med dine kjøp av varer og tjenester via e-post, telefon, SMS og postutsendelser. Vi benytter kjøpshistorikk og adferdsmønster på nettsiden til å kunne gi support og markedsføring som er tilpasset hver enkelt bruker.

4. Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi support og markedsføring spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

5. Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i forbindelse med påmelding til Nyhetsbrev, samt generelle forespørsler og evt. reklamasjonsskjema.

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt våre ansatte i forbindelse med kjøp.

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service.
Når du bruker vår nettside, sendes også anonymiserte opplysninger om hvordan du bruker nettsiden til tjenester som Facebook, Google Analytics og tilsvarende. Disse dataene samles inn via informasjonskapsler og datapiksler, og brukes til å vise deg relevante annonser eller innhold basert på produkter du har sett på.

Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her.

6. Utlevering av opplysninger til tredjeparter

KVX vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere som fraktselskap og leverandører.

7. Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi etter lovpålegg er forpliktet til å bevare, vil lagres i henhold til lovens krav.

8. Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

9. Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

10. Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger vi har registrert om deg, eventuelt retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende adresser:

Epost: kvx@kvx.no

Komatsu KVX LLC
Plogfabrikkvegen 9
4353 Klepp stasjon