KVX styrker laget!

3. november 2021

Det er en glede å ønske velkommen 3 nye lagspillere på Team KVX! Paul, Shaju og Ferenc tilfører erfaring, kunnskap og talent til et allerede sterkt lag. Vi gleder oss, og dere er varmt velkommen!

Paul Ferguson

Paul har over 35 års erfaring i salg og markedsføring av GET-produkter i gruve- og anleggsmarkedet. Han har også bakgrunn fra produksjonsprosesser i støperier. Han har hatt en rekke lederroller gjennom sin karriere og har reist mye både nasjonalt og internasjonalt hvor han har presentert løsninger til sluttbrukerne på gruveanlegg og på bedriftsnivå.

Paul tar ansvar for strategisk salgsutvikling og forretningsvekst innenfor sine regioner med et sterkt fokus på førsteklasses kundeservice.

Paul er basert på Brisbane-kontoret i Australia.

 

Ferenc Schottner

Ferenc (47) har tilbrakt nesten 15 år hos Komatsu i ulike stillinger og lokasjoner. Han har også samlet flere års erfaring innen service og produktledelse med fokus på kunde- og produktstøtte. Som transport-/logistikkingeniør forstår Ferenc den komplette logistiske flyten fra innkjøp til levering til sluttbruker. Hos KVX vil han jobbe med å støtte logistikk og salg.

 

Shaju Thazhathu

Shaju har en mastergrad i produksjonsteknologi fra National Institute of Technology i India. Siden 2009 har han jobbet som maskiningeniør i ledende olje- og gassselskaper som FMC Technologies, National Oil well Varco og Framo. Han har bodd i Norge siden 2011. Shaju vil bruke ferdighetene og kunnskapene han har fått fra utdannelsen og erfaringen til fortsatt vekst for Komatsu KVX. Når han ikke jobber, tar han gjerne en runde squash eller ser en god film.