Velg den gode KVX-skuffen til maskinen din

12. mai 2020

KVX har i mer enn 40 år vært synonymt med kvalitet. Våre kunder i anlegg og gruveindustrien erfarer at våre slitedeler tåler mer og varer lenger. Derfor er det naturlig for oss å utvide produktsortimentet med en serie komplette skuffer i den samme enestående kvaliteten.

  • Gjennom å tilby komplette skuffeløsninger befester vi vårt oppdrag; å levere de tøffeste og mest slitesterke systemene til anlegg, gruve og bergverk-bransjen.
  • Vår filosofi er alltid å tilby ekstraordinær kvalitet, for å alltid å kunne tilby våre kunder «More Bite for your money»!
  • Alle våre skuffer sikrer enestående penetrasjon og fyllfaktor takket være slank frontprofil, i tillegg til å være produsert med de strengeste krav til herding og sveising. Vi anvender alltid den høyeste kvalitet tilgjengelig. Dette gjelder i hele konstruksjonen og resultatet er eksepsjonelt bra forhold mellom styrke og fleksibilitet i de mest kritiske sonene, i tillegg til uovertruffet hardhet i slitesonene.
  • KVX Sagitta® slitestål blir også benyttet i delene som er mest utsatt for slitasje.

Skuffemodeller

Våre tre skuffesystemer er utviklet for å takle enhver utfordring. Ulike varianter av produksjonsteknologi benyttes for å optimalisere produktenes funksjon. Du kan velge skuffer i følgende serier: Heavy Duty (HD), Extra Heavy Duty (XHD) eller Extreme (E). Vi kan også tilpasse din skuffe etter dine behov.

HD – Heavy Duty

Heavy Duty-serien er tilpasset underlag hvor slitasjen er minimal, og lav vekt ivaretas ved begrenset behov for beskyttelse. Graving i jord og kalkbrudd er typiske applikasjoner for HD-skuffer.

XHD – Extra Heavy Duty

Extra Heavy Duty-serien er basert på HD-systemet og har påmontert slitebeskyttelse. XHD serien er tilpasset en rekke ulike applikasjoner og vil ha lang levetid ved bruk i harde og abrasive masser.

E – Extreme

Under ekstreme forhold i masser med svært abrasive egenskaper, er KVX Extreme det ultimate redskapet. Konstruksjonen og slitebeskyttelsen er betydelig forsterket. Sliteplater og sliteribber er tykkere, og ytterligere chocky barer, wear buttons og skuffehjørner sikrer maksimal beskyttelse av sidene. Undergrunnssystemet er designet med en optimal innfesting for sliteplater til hjørner.

Skuffedimensjoner

KVX leverer skuffer til hjullaster i størrelsesorden 24 til 250 tonn og for undergrunn LHD 20 – 70 tonn. KVX er ikke fornøyd før du er fornøyd. Derfor fører vi en mengde tilleggsutstyr og tilbyr følgende: Rippere, hurtigkoplinger, blokkehåndterings utstyr og spesialutsyr etter behov. Uansett størrelse.

Hjullasterskuffer

Våre skuffesystemer for hjulaster er laget med slank profil og flat bunn. Dette gir bedre penetreringsevne som resulterer i høyere produktivitet, mindre drivstoffforbruk og dekkslitasje.

Undergrunns LHD-skuffer

Våre undergrunns LHD-skuffer kombinerer nøkkelegenskapene og fordelene med KVXs skuffe- og GET-systemer. Dette har resultert i en svært attraktiv LHD-løsning, og vi har i årevis levert våre skuffer til aktører som Sandvik, Catepillar og Atlas Copco/Epirock-maskiner.

Ripper

KVX leverer rippertenner, ripperplater og komplette rippere for stein, betong og varmt og kaldt slagg.

Annet tilleggsutstyr

KVX tilbyr også annet tilleggutstyr som hurtigkoplinger, raker til blokkhåndtering og blokkhåndteringsgaffler.

Pris på forespørsel.

Ønsker du tilbud på en KVX-skuffe, vennligst fyll ut kontaktskjema.